Nyheter

An image which relates to the article's content

Möt den mest vinnande medlemmen på Lotteri24


Säg Hej till Leif från Danmark som nyligen vann £20 när han spelade på CasanovaLotto. Leif har nyligen vunnit £250 när han spelade på MysLotto och har också roat sig med att spela på Bondelotto och Vulkanlotto. Han har vunnit hela 7 gånger när han spelat på lotto hos oss och är den mest vinnande medlemen i Lotteri24´s historia. Hjärtliga gratulationer till Leif och stort lycka till allesammans!

(01/07-15)
An image which relates to the article's content

Banditpussel


Lotteri24 är glada att kunna presentera lanseringen av det nya pusslet kallat “Baditpusslet”. Detta spel går ut på att lösa pusslet flest gånger varje vecka. Svårigheten ökar varje gång pusslet blir löst inom 2 minuter. Kan du vara den nästa lyckliga vinnaren av Banditpusslet? Kolla in det!

An image which relates to the article's content

Nytt skrapspel


Vi är glada över att kunna introducera ett nytt och spännande spel på Lotteri24… Djungelskrapet! Detta är Lotteri24´s första skrapspel någonsin och det är redan på väg att bli ett av de mest populära. Med Djungelskrapet har du möjligheten att vinna grismynt, lottospel och mer! Om du vill bli den nästa lyckliga vinnaren så klicka för att spela!

An image which relates to the article's content

Shoppa och välj ut din egen present och vinst på Lotteri24 med de nya grismynten!


Vi är mycket glada att kunna presentera lanseringen av “grismynt” på Lotteri24, vår alldeles egen valuta! I samband med lanseringen av grismynten så har vi skapat vår egen Webbshop. Du kan tjäna mynt varje dag och använda dem på det nya Lotteri24. Shoppa för att välja din egen vinst eller köp vad helst du vill. Vilket fantastiskt koncept!

(01/07-15)
An image which relates to the article's content

Vann 85.194,28 kr på gratis lotto


Anne N. från Hasselager vid Århus hann bara spela lotto i 2 minuter på en söndag innan hennes datorskärm lyste upp med nyheten om att hon hade vunnit Jackpotten. ”Jag hade nästan gett upp då jag hade spelat en del spel, och det till trots att jag tidigare faktiskt har vunnit 11.111 kr hos Lotto24. Men jag måste medge att det var tur att jag inte gav upp då jag endast lever på studiemedel, så pengarna kommer verkligen rätt.”. För Sören var det inte första gången ”Nu är det ju inte första gången jag vinner eftersom jag har spelat sedan 2001” – säger Sören E. från Vanløse på Själland. ”Jag blev mycket glad då det gick upp för mig att jag hade vunnit. Det är det enda spel jag har vunnit något nämnvärt i och jag tycker det är en skön avkoppling efter arbetet. Speciellt när man vinner...

(20/03-15)
An image which relates to the article's content

Vulkanlotto


Det är med stor glädje som vi kan presentera vårt nyaste spel på listan över gratis spel, nämligen Vulkanlotto. I Vulkanlotto kan du vinna grismynt, och potten växer sig större varje dag tills en vinnare hittas, som ni känner det från Jackpot Lotto. Därför finns det ingen gräns för hur mycket pengar du kan vinna, och senare använda i vår butik.

An image which relates to the article's content

Den lyckliga grisen på TV


Vi är stolta över att kunna presentera får första reklamfilm för Lotto24.dk. Som del av en större nationell reklamkampanj skall vi nu sörja för att hela Danmark vet var de kan hitta den billigaste (gratis) och det absolut enklaste sättet att vinna kontanta, skattefria vinster. Vi hoppas att du tycker om vår lilla animation och skulle naturligtvis vara glada för att få ris och ros för den. Fortsatt lycka till och lotto till er allesammans. Med vänlig hälsning, Lotto24

An image which relates to the article's content

Grattis till Erik


Grattis till Erik Jakobsen från Nyborg i Danmark, som var den senaste lyckliga vinnaren av DKK 3.000,- i Bondelotto. Än en gång grattis till Erik och fortsatt lycka till, till alla er andra.

(12/11-14)
asset
Verified by VISA MasterCard SecureCode VISA MasterCard